Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Onsdag 26. april 10:00 - Torsdag 27. april 16:00

Norsk Tindesenter, Havnegata 2, Åndalsnes

Hvordan tjene mer? Økonomikurs for lokalmatprodusenter

Mange produsenter av drikke- og matspesialiteter driver med knappe marginer. Det samme gjelder tilsvarende serveringsbedrifter. Ved å ha god oversikt over økonomien kan du både analysere tallene og sette inn konkrete tiltak for å bedre lønnsomheten.

HVA KAN DU LÆRE?

1. Økonomiske begreper og sammenhenger

2. Oppsett av kalkyler for å sikre kostnadskontroll og lønnsomhetsmål samt simulering av ulike kalkyleoppsett

3. Bruk av økonomiske sammenhenger og kalkyler både i daglig og langsiktig salgs- og markedsarbeid

HVEM ER KURSET FOR?

Kurset er tilrettelagt for daglig leder og økonomiansvarlig hos små og mellomstore drikke- og matprodusenter eller serveringsbedrifter i samme kategori. Kursdeltakerne må være ansatt i produksjons- eller serveringsbedriften og ikke for eksempel hos bedriftens regnskapsfører.

Det kjøres separate kurs for produsenter og serveringsbedrifter.

 Les mer om kurset

Kontaktperson: Tove Hatling Jystad

Pris: kr. 1.895,- inkl. lunsj begge dager, kaffe, forfriskninger, 3-retters middag onsdag kveld, samt kursmateriell og kursbevis.

Påmelding her