Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

- Vil vere pådrivar og støttespelar i folkehelsearbeidet

Fylkeskommunen vil vere pådrivar og støttespelar i folkehelsearbeidet i kommunane, seier assisterande fylkesrådmann Willy Loftheim. Loftheim tok opp dette temaet i sitt foredrag under Storfjordkonferansen 2010. Les heile foredraget her.

Les meir

Vestnes fergekai stenges natta mellom 21. og 22. september

På grunn av reparasjonsarbeid på Vestnes fergekai, i sambandet Molde – Vestnes, vil fergesambandet være innstilt og fergekaia være stengt for all trafikk mellom kl. 00.00 og kl. 06.00 onsdag 22. september 2010.

Les meir

Mørepolitikarar trur på norsk/kinesisk skipssamarbeid

Fylkesordførar Olav Bratland og resten av Møredelegasjonen, som er i Kina i regi av Vestlandsrådet, har stor tru på at norske skipsverft og reiarar har mykje å hente i Kina.

Les meir

Imponert over Ulstein Group i Kina

Fylkesordførar Olav Bratland er av dem som er imponert over hva elektronikkbedriften Ulstein Group har bygd opp i Kina.

Les meir

Drahjelp til vestnorsk næringsliv i Kina

Norske bedrifter etablert i Kina applauderer Vestlandsrådet sin internasjonale
 satsing og tror rådet vil styrke vestnorsk næringsutvikling i Kina.

Les meir

- Lærerikt med introduksjonsdag

 - Det var bra for oss nybegynnarar å få eit innblikk i og ein oversikt over organisasjonen. Slik oppsummerer dei nye lærarane ved Sunndal vgs; Monica Holten og Ingunn Forseth Haugen utbyttet av introduksjonsdagen for nytilsette i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Les meir

Stor interesse for breibandutbygging i Møre og Romsdal

Kommunal og regionaldepartementet (KRD) løyvde 10 millionar kroner til utbygging av breiband i Møre og Romsdal i 2010. Det er motteke søknader med totale utbyggingskostnader på omlag 40 millionar kroner. Dette viser at behovet og interessa for utbygging og forsterking av breibandinfrastruktur i distriktskommunane i fylket framleis er stor.

Les meir

Vestlandsrådet reiser til Kina

Vestlandsrådet reiser til Kina fredag. Fylkesordfører i Rogaland Tom Tvedt leder delegasjonen som blant annet skal se nærmere på kinesisk næringsutvikling.

Les meir

Haust=bøker=Bokbåten!

Den unike flytande bibliotektenesta, "Epos",  legg igjen ut på hausttur i Møre og Romsdal: Frå 8. september til 1. oktober vil bokbåten - lasta med bøker, lydbøker og kulturprogram - leggje til kai 68 stader i fylket. 

Les meir

Skal bli ein enno betre arbeidsgivar

Møre og Romsdal er den einaste fylkeskommunen med i eit nasjonalt KS-prosjekt. Målet er å bli betre til å vise fram kva kvalitetar vi har som arbeidsplass.

Les meir