Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Halsa - Årets ungdomskommune 2010

Halsa kommune blei søndag den 7. november valgt til Årets ungdomskommune 2010 under Ungdommens fylkesting.

Les meir

Ungdommens fylkesting (UFT) 2010

UFT 2010 ble avvikla i Kristiansund i helga. Sjekk meir om tingsamlinga på ungweb.no 

Les meir

Budsjett og økonomiplan lagt fram

Framlegg til økonomiplan 2011-2014 med budsjett for 2011 vart lagt fram fredag 5. november.

Les meir

Igletjønna i Rindal beste universelt utforma tursti i fylket

Igletjønna turistanlegg i Rindal er kåra til den beste universelt utforma turstien i Møre og Romsdal, og får ein premie på 30.000 kroner frå Møre og Romsdal fylkeskommune.

Les meir

Miljøprisen 2010 til Olav Bye

Direktør Olav Bye i Romsdalshalvøya Interkommunale Renovasjonsselskap (RIR) er tildelt Miljøprisen 2010. Bye får prisen for sitt mangeårige arbeid med å tilretteleggje for og gjennomføre kjeldesortering.

Les meir

Ungdommens fylkesting drøftar skulemiljø, transport og ungdomskort

Transporttilbod, ungdomskort, skolemiljø og opplæring er nokre av mange viktige saker når Ungdommens fylkesting kjem saman i Kristiansund 5. - 7. november. Under tingsamlinga skal også Årets ungdomskommune kårast.  

Les meir

Prosjekt gullfisk

Elev- og lærlingombod Monica Molvær lanserer i disse dager et prosjekt som heter "Prosjekt gullfisk". Alle elevrådene på de videregående skoler i Møre og Romsdal får et akvarium med en gullfisk som de skal ta ansvaret for.

Les meir

Mørekonferansen 2010 – vekst trass dystre spådommar

Vi har lykkast! Trass i at industridød og krise i det regionale næringslivet har vore spådd i fleire tiår, har talet på arbeidsplassar i industrien meir enn dobla seg dei siste tjue åra.

Les meir

Vetle fra UP til Stortinget og møte med Stortingspresidenten

Fungerande Nasjonalt Ungdomspanel (NUP) skal på fredag i møte med Stortingspresident Dag Terje Andersen. Saman med Barneombudet og Barne- og ungdomsrådet i Oslo (BURO) skal leiar i fungerande NUP og nestleiar i Ungdomspanelet Vetle Wang Soleim delta.

Les meir

Konferanse om universell utforming

Møre og Romsdal fylkeskommune og Fylkesmannen i Møre og Romsdal inviterer  til konferanse om universell utforming på Rica Seilet Hotel i Molde tysdag 30. november.

Les meir