Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Millionstøtte til møbelnæringa

Møbel- og interiørklynga Norwegian Rooms får støtte til å tenke nytt om produkt og materiale, produksjonsprosessar og logistikk. 

Les meir

Fylkeskulturprisen 2016 går til Inger Marie Bakke

Kultur- og folkehelseutvalet vedtok samrøystes å gje fylkeskulturprisen for 2016 til Inger Marie Bakke. 

Les meir

Går inn for at Møre og Romsdal held fram som eigen region

Fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik tilrår fylkestinget til å gå inn for at Møre og Romsdal skal halde fram som eigen region i høyringsuttalen til Stortinget.

Les meir

Møte i dei fire hovudutvala 14. november

Måndag 16. november er det møte i alle fire hovudutvala. Alle skal behandle saka Økonomiplan 2017- 2020 med budsjett for 2017, i tillegg til andre saker. 

   
   
Les meir

Hareid: Sterk auke i kollektivreiser

FRAM opplever ei sterk auke i talet på reisande med buss til og frå Hareid. Samanlikna med i fjor har FRAM sine linjer 310 Åheim-Årvik-Garnes-Hareid og linje 330 Fosnavåg – Hareid, hatt ei samla trafikkauke på om lag 5,5 %. Dette tilsvarar i overkant av 5000 nye reiser. Alle tal er per september.

Les meir

Godkjente søknaden om ein samla drosjesentral for Volda og Ørsta

Samferdselssjef Arild Fuglseth har godkjent at det blir starta eit arbeid med å opprette ein samla drosjesentral for Volda og Ørsta kommune.

Les meir

Kulturtorget 2017 - Klart for påmelding

Kultursekken sin viktigaste møte- og visningsarena, Kulturtorget, blir arrangert 24.-26.januar 2017 i Molde. Påmeldinga er stengt.

Les meir

Fylkesrådmannen sitt framlegg til Økonomiplan 2017-2020

Store økonomiske utfordringar framover ligg til grunn for framlegget til Økonomiplan 2017-20, som fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik legg fram til politisk behandling.

Les meir

Kariann D. Flovikholm er ny rektor ved Fannefjord videregående skole

Kariann D. Flovikholm (44) har takka ja til stillinga som rektor ved Fannefjord videregående skole. - Eg er svært glad for å ha fått jobben, og gler meg til å samarbeide vidare med dyktige og engasjerte kollegaer som brenn for å skape ein best mogeleg skole for elevane våre, fortel Flovikholm.

Les meir

Arrangerer Innovasjonsfestival for kreative næringar for første gong

Dei kreative næringane skal no feirast med sin eigen festival, og interessa er stor. 

Les meir