Møre og Romsdal fylkeskommune > Tenesteområde > Plan og analyse > Nyheiter > Mange gode innspel til Fylkesplan

Ingunn Bekken Sjåholm Ingunn Bekken Sjåholm
Ass.fylkesplansjef
Mob. +4790746923

Mange gode innspel til Fylkesplan

Møre og Romsdal fylkeskommunen har mottatt 46 høyringssvar til Fylkesplan 2017-2020

18 av desse var frå kommunar i fylket, men både lokale, regionale og nasjonale aktørar har gitt høyringsuttalar.

I tillegg vart det halde 2 møter (Ålesund og Kristiansund) der om lag 40 personar deltok og ga innspel til ny Fylkesplan.

Høyringssvara inneheld  mange konkrete innspel som vi tar med oss i vidare planarbeid.

Blant dei temaa som går att i innspela finn vi integrering, samordna bustad-,  areal og transportplanlegging, kollektiv transport, omstilling, statlege arbeidsplassar, marin sektor, høgare utdanning og politikk for fråflyttingskommunar.

Lenke til:

Alle innspela