Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Festøya-Volda: Justering på FRAM Ekspress for å rekke skolestart

- Vi har hatt ei utfordring med å rekke skolestart i Volda for elevar som reiser med FRAM Ekspress (linje 101) frå Festøya til Volda om morgonen, seier Svein Ivar Aarskog, kontraktsansvarleg i samferdselsavdelinga i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Les meir

Informasjon om den ordinære biltaksten for elbil

Samferdselsutvalget i Møre og Romsdal fylkeskommune vedtok 8. februar 2017 å innføre ordinær biltakst for elbilar på fylkesvegferjene i Møre og Romsdal. Endringa gjeld frå onsdag 1. mars 2017.

Les meir

Ikkje lenger takstfritak for elbilar på fylkesvegferjene

Frå 1. mars er takstfritaket for el-bilar på fylkesvegferjene i Møre og Romsdal oppheva. Då skal elbilar betale vanleg takst.

Les meir

Rammeavtale for billettkontroll signert

Fredag 27. januar blei rammeavtalen mellom Møre og Romsdal fylkeskommune og NOKAS AS for billett- og kvalitetskontroller om bord i alle bussane, hurtigbåtane og ferjene våre i fylket signert.

Les meir

Endring for ferjeruta mellom Stranda-Liabygda laurdag 11. og søndag 12. februar

På grunn av arbeid på Liabygda ferjekai den 11. og 12. februar, vil kaia vere stengd og ferjerute 14 Stranda-Liabygda køyre frå Stranda til Linge dei to dagane.

Les meir

Justeringar for bussrutene 530 og 534 i ytre Fræna

Det har blitt nokre justeringar for rutene 530 (skolebuss) og 534 i ytre Fræna. Endringane trer i kraft frå måndag 16. januar. Desse rutetidene kjem i tillegg til dei tidene som allereie står i ruteheftet. Det digitale rutehefte på frammr.no vil bli oppdatert i løpet av måndag.

Les meir

Endringar for bussrutene ved Vestnes frå måndag 16. januar

For å betre korrespondansen med hurtigbåten er det nokre endingar på fem til ti minutt for bussrutene 245 Rekdal-Furneset-Vestnes, 247 Vestnes-Vikebukt-Tresfjord-Vestnes og 482 Åndalsnes-Vestnes frå og med måndag 16. januar.

Les meir

Endra køyremønster for rute 806 Minibussrute Øvre bydel

Frå og med måndag 9. januar vil ei del av rute 806 får endra køyremønster på grunn av stenging av krysset Johan P. Clausens gate og Politimester Bendixens gate i Kristiansund. Endringa vil vare i ca. 1 månad.

Les meir

Hurtigbåten Ålesund- Hareid er innstilt

På grunn av dårleg vêr er hurtigbåten til Hareid innstilt i ettermiddag.  

Les meir

Tilboda i konkurransen for ferjesambanda Hareid-Sulesund og Sykkylven-Magerholm er opna

Torsdag 22. desember kl. 12 opna Møre og Romsdal fylkeskommune tilboda i konkurransen for dei to ferjesambanda Hareid-Sulesund og Sykkylven-Magerholm, knytt til fylkesveg 61 og 60.

Les meir