Møre og Romsdal fylkeskommune > Tenesteområde > Samferdsel > Nyheiter > FRAM utvidar nattbusstilbodet ved Tahiti-festivalen

Frode Kvalheim Frode Kvalheim
Rådgivar
Christoffer Fatland Lie
Rådgivar (marknad)

FRAM utvidar nattbusstilbodet ved Tahiti-festivalen

- Også i år blir det sett opp nattbuss natt til fredag, laurdag og søndag under Tahitifestivalen, seier rådgivar Frode Kvalheim ved samferdselsavdelinga i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Foto: Terje Aamodt

- Natt til fredag 30. juni vil nattbussen ha avgang frå trafikkterminalen i Kristiansund klokka 00.30 og 01.50, fortel Kvalheim.

Tre avgangar natt til laurdag og søndag

Natt til laurdag 1. juli og natt til søndag 2. juli, vil nattbussane køyre frå trafikkterminalen klokka 00.30 og 01.50. – I tillegg blir det ein avgang frå Kongens plass klokka 03.00 på eit eige stopp for nattbussen, seier Kvalheim.

På avgangen klokka 03.00 natt til laurdag og natt til søndag, vil nattbussen køyre til Seivikakrysset, Rensvik, Kvalvåg og Storbakken/Frei skole ved behov.

Kjøp billett ombord

- Dette er ein trygg og rimeleg måte og kome seg heim frå festivalen på. Blir nattbussen godt brukt, vil vi gjenta tilbodet igjen i 2018, seier Kvalheim.

Billetten kan dei reisande kjøpe om bord på bussen. Han kostar 50 kroner mellom Kristiansund sentrum-Rensvik, og 70 kroner mellom Kristiansund sentrum-Frei.

For rutetider og informasjon, sjå frammr.no eller ring til 177.