Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Tannhelse

Her finn du intranettsidene til tannhelsesektoren i Møre og Romsdal fylkeskommune. Sidene er primært laga for eigne tilsette i fylkeskommunen, men er tilgjengelege for alle nettbrukarar. Her finn du også nyttig informasjon om IT-systema som nyttast innan tannhelse, med brukarrettleiingar, spørsmål og svar og relevante kontaktpersoner.


Fylkestannlegens etatssamling 2017

31. mai og 1. juni møtes vi på Scandic Seilet hotell i Molde til faglig påfyll, erfaringsutveksling og sosialt samvær. Gjennom to spennende dager vil vi ha fokus på tannhelsetjenester for barn/unge og utfordringer innen eldretannpleie.

Les meir

Overtannlege Folkert Seetzen er død

Det er med sorg vi har mottatt meldingen om at tannlege Folkert Seetzen omkom i en ulykke fredag 30. desember. Folkert ble 43 år gammel.

Les meir

Ledige tannlegestillingar med søknadsfrist 31. desember

Vi har lyst ut fire faste tannlegestillingar ved DTK Aure, DTK Surnadal, DTK Vatne og DTK St. Carolus. I tillegg har vi eit vikariat ledig som tannlege på St. Carolus.

Søknadsfrist er 31. desember.

Les meir

"Grusomme meg" friskar opp venterommet

Tannlegeassistent Cecilie Adensfield (44) frå Kristiansund var ein av initiativtakarane bak fornying av venterommet på DTK Kristiansund.

Les meir

Opne klinikkar jul 2016

Bemanningsplan for klinikkane jula 2016.

Les meir

Laserspesialisering

Overtannlege i Ålesund kompetanseregion, Are Kristofer Hjeltnes, har i haust tatt graden "Master of Science in Lasers in Dentistry".

Les meir

Julebrev fra fylkestannlegen

Til medarbeidere og samarbeidspartnere.

Les meir

Kristiansund kompetanseregion på Opuskurs

Denne veka det kurs i Kristiansund kompetanseregion. Deltakarane var samla for tips og triks til en betre kvardag med Opus.

Les meir

Tannlegar deltek på leiarutviklingsprogram

Konstituert overtannlege i Molde kompetanseregion, Folkert Seetzen, klinikkleiar ved DTK Bjørgvin Åse Steinsbu, og klinikkleiar Markus Haberberger ved DTK Valldal er i det femte kullet som gjennomfører leiarutviklingsprogram, eit studie på masternivå som utgjer 15 studiepoeng i regi av Høgskolen i Østfold og Akershus, personalseksjonen og Agenda Kaupang.

Les meir

Opus - i praktisk bruk

Tannhelsesekretærane Marie Harstad og Alise Hide Klausen har laga den ultimate "Opus-guiden", med rettleiing, tips og råd om grunnleggande funksjonar i Opus Dental.

Les meir