Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Nye rammeavtaler på Dentalt forbruksmateriell

Møre og Romsdal fylkeskommune har, etter forutgående konkurranse i regi av Fylke-Nord, inngått nye rammeavtaler knyttet til Dentalt forbruksmateriell.

Rammeavtalene var gjeldende f.o.m. 7. mars 2017.

Les meir

Rammeavtale: Klientmaskiner og utstyr

Møre og Romsdal fylkeskommune har gjennomført ny konkurranse på klientmaskiner og utstyr, herunder PC og MAC, og valgt IT Partner Møre AS som ny leverandør. Avtalen med ny leverandør trådte i kraft fra og med den 09.12.2016

Les meir

Rammeavtale på hotell (overnattingstjenester)

Møre og Romsdal fylkeskommune har gjennomført ny konkurranse på hotellovernatting. Rammeavtalene trådte i kraft den 01.09.2016. 
Følgende leverandører er valgt:

  • Scandic
  • Thon
  • Choice
  • Radisson
  • Best Western
  • Grand Terminus/Hotell Agustin (Bergen)

 

Nye avtalepriser er lastet opp på reiseportalen til vår reisebyråleverandør (G Travel) og implementert hos våre avtaleparter.
Ytterligere informasjon om avtalen, priser og bestillingsprosedyrer finner dere her.

Les meir

Rammeavtale reisebyråtjenester - Ny avtaleleverandør f.o.m. 23.09.2016

Møre og Romsdal fylkeskommune har våren 2016 gjennomført ny konkurranse på reisebyråtjenester. Partner Reisebyrå AS (G Travel) ble valgt som ny leverandør og avtalen trer i kraft fra og med den 23.09.2016.

I forbindelse med implementering av ny reisebyråleverandør, er all informasjon som er registrert på den enkelte ansatte (brukerprofil), overført fra dagens leverandør Berg-Hansen AS til Partner Reisebyrå AS. Det vil i løpet av kort tid bli oversendt et «Velkomstbrev» på epost til alle ansatte med informasjon om ny reiseportal hos G Travel.

Det eneste den enkelte ansatte gjøre for å «aktivere» brukerprofilen, er å registrere sitt kredittkortnummer. Dette er nødvendig, da alle reiser skal betales med kredittkort for senere refusjon via reiseregning.

Les meir

Nye rammeavtalar på maskiner og forbruksvare til reinhald og drift

Møre og Romsdal fylkeskommune har inngått nye rammeavtalar på maskiner og forbruksvare til reinhald og drift.

Les meir

Skysstjenester

Møre og Romsdal fylkeskommune har inngått rammeavtale med Nettbuss AS om levering av skysstjenester inkl sjåfør til Herøy videregående skole. med oppstart 1. august 2016. 

I avtalen ligger opsjon om at andre videregående skoler/fylkeskommunale virksomheter som ikke har egen avtale om skysstjenester, kan bestille tilsvarende skyss som beskrevet i avtalen til samme pris og vilkår.

Avtalen gjelder skyssing av elever/ansatte ved diverse arrangement og utflukter i forbindelse med skole/arbeid. Avtalen gjelder ikke ordinær skoleskyss.
Kontaktinformasjon og bestillingsrutiner er tilgjengelig på Innkjøp sine sider, under "Rammeavtaler".

Les meir

Nye leverandører av matvarer på Sunnmøre

Det er inngått nye rammeavtaler på matvarer for våre virksomheter på Sunnmøre og sør for Romsdalsfjorden.

Les meir

Rammeavtale Arbeidstøy

TESS AS

TESS Møre AS er vår leverandør av arbeidstøy og personlig verneutstyr til ansatte i fylkeskommunens virksomheter med behov for dette. Her er siste nytt om kjernesortiment, priser og kataloger.

Les meir

Informasjon om rammeavtaler

All bestillings-/avtaleinformasjon knyttet til fylkeskommunens rammeavtaler er nå gjort tilgjengelig i avtalemodulen i konkurransegjennomføringsverktøyet Mercell.

Les meir

Kontaktpersonar

Arnt Ove Hol Arnt Ove Hol
Innkjøpssjef
71 25 89 20
Send e-post
Jorid Nerland Jorid Nerland
Rådgiver
71 28 02 85
Send e-post
Torgeir Riksfjord Torgeir Riksfjord
Rådgivar
71 28 02 84 /
Mob. 920 30 436
Send e-post