Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rammeavtale kredittkort

Møre og Romsdal fylkeskommune har fornyet kredittkortavtalen med Eurocard.
Årsavgiften i den nye avtalen er på kr 245,- forutsatt at kredittid for mottatt faktura er satt til 20 dager. For lengre kredittid (må være aktivt valgt av bruker) påløper et økt årsgebyr på kr 50,-.
Årsavgiften dekkes av arbeidsgiver ved å legge den til reiseregningen.
For ansatte som har fått varsel/brev fra Diners Club om at kortet vil bli avsluttet, må disse bestille nytt Eurocard kort (det kortet som skal brukes i ny avtale med kortleverandør).

Les meir

Nye rammeavtaler på Dentalt forbruksmateriell

Møre og Romsdal fylkeskommune har, etter forutgående konkurranse i regi av Fylke-Nord, inngått nye rammeavtaler knyttet til Dentalt forbruksmateriell.

Rammeavtalene var gjeldende f.o.m. 7. mars 2017.

Les meir

Rammeavtale: Klientmaskiner og utstyr

Møre og Romsdal fylkeskommune har gjennomført ny konkurranse på klientmaskiner og utstyr, herunder PC og MAC, og valgt IT Partner Møre AS som ny leverandør. Avtalen med ny leverandør trådte i kraft fra og med den 09.12.2016

Les meir

Rammeavtale på hotell (overnattingstjenester)

Møre og Romsdal fylkeskommune har gjennomført ny konkurranse på hotellovernatting. Rammeavtalene trådte i kraft den 01.09.2016. 
Følgende leverandører er valgt:

  • Scandic
  • Thon
  • Choice
  • Radisson
  • Best Western
  • Grand Terminus/Hotell Agustin (Bergen)

 

Nye avtalepriser er lastet opp på reiseportalen til vår reisebyråleverandør (G Travel) og implementert hos våre avtaleparter.
Ytterligere informasjon om avtalen, priser og bestillingsprosedyrer finner dere her.

Les meir

Rammeavtale reisebyråtjenester - Ny avtaleleverandør f.o.m. 23.09.2016

Møre og Romsdal fylkeskommune har våren 2016 gjennomført ny konkurranse på reisebyråtjenester. Partner Reisebyrå AS (G Travel) ble valgt som ny leverandør og avtalen trer i kraft fra og med den 23.09.2016.

I forbindelse med implementering av ny reisebyråleverandør, er all informasjon som er registrert på den enkelte ansatte (brukerprofil), overført fra dagens leverandør Berg-Hansen AS til Partner Reisebyrå AS. Det vil i løpet av kort tid bli oversendt et «Velkomstbrev» på epost til alle ansatte med informasjon om ny reiseportal hos G Travel.

Det eneste den enkelte ansatte gjøre for å «aktivere» brukerprofilen, er å registrere sitt kredittkortnummer. Dette er nødvendig, da alle reiser skal betales med kredittkort for senere refusjon via reiseregning.

Les meir

Kontaktpersonar

Arnt Ove Hol Arnt Ove Hol
Innkjøpssjef
71 25 89 20
Send e-post
Jorid Nerland Jorid Nerland
Rådgiver
71 28 02 85
Send e-post
Torgeir Riksfjord Torgeir Riksfjord
Rådgivar
71 28 02 84 /
Mob. 920 30 436
Send e-post