Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Utsett faktura på flyreiser

Diners

 Book now – pay later!
 Møre og Romsdal Fylke har inngått avtale med SEB Kort om Book now – pay later. Det betyr at det blir enklare for deg å bestille økonomibillettar i samsvar med fylkeskommunens reisepolicy. Ditt Diners Club kort har frå 1.mars automatisk fått denne fordelen.

Les meir

Kurs- & Konferansar - Nye avtalar.

Det er inngått nye avtaler om Kurs-/konferansetenester og overnatting knytta til dette, med 25 hotell (lokasjonar) i fylket. Avtalen gjeld frå 1. januar 2010 til og med 1. januar 2011, med opsjon for forlenging i eitt år til.

Vi ber dykk merke dykk at det er endringar i høve til tidlegare rutiner for bestilling og fakturering.

Les meir

Avtale med Hurtigruten

Hurtigruten

Det er inngått ny rammeavtale med Hurtigruten ASA om levering av tenestereiser samt kurs og konferansar. Avtalen gjeld frå 01.11.2009 til og med 31.12.2010, med rett til re-forhandling av avtalen for 1 år til. Meir informasjon om denne avtalen finn du her.

Les meir

Ny rammeleverandør på multifunksjonsmaskiner

Ricoh

Møre og Romsdal fylkeskommune har inngått ny rammeavtale på multifunksjonsmaskiner (print, kopi, scanning, telfax) med Ricoh Norge AS.

Avtalen er gjeldande frå den 15.06.2010 til den 15.06.2012 med opsjon på forlenging av avtalen i 2 nye år, 1 år om gongen.

Les meir

Møre og Romsdal fylkeskommune har gått til anskaffing av elektronisk konkurransegjennomføringsverktøy (KGV).

Juridisk avdeling, ved Innkjøpsseksjonen, inngjekk 14.12.2010 ein abonnementsavtale med Mercell Holding AS om levering av KGV-verktøyet “Mercell Sourcing Service”, til Møre og Romsdal fylkeskommune.

Avtalen blei inngått etter ein mini-konkurranse mellom Mercell Holding AS og Visma Advantage AS, som har rammeavtale med Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).

Les meir