Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ny rammeavtale med Telenor på telefoni

Møre og Romsdal fylkeskommune har inngått ny rammeavtale med Telenor på telefoni. Avtalen er gjeldande frå den 01.07.2011 til den 01.07.2013 med opsjon på forlenging i 2 nye år, 1 år om gongen.

Les meir

Ny rammeavtale om temporært renhold

ISS Facility Services

Møre og Romsdal fylkeskommune v/utdanningsavdelinga har inngått rammeavtale med ISS Facility Services om levering av temporære renholdstjenester, primært til videregående skoler i Ålesund og omegn, men med opsjon for øvrige videregående skoler til å bestille på avtalen.

Avtalen gjelder fra 1. Juni 2011 og i 2 år, med mulighet for forlengelse i ytterligere 2 år.

Les meir

Ny rammeavtale på møblar

Møre og Romsdal fylkeskommune har inngått ny rammeavtale på møblar.

Avtalen er gjeldande frå den 26.04.2011 til den 26.04.2013 med opsjon på forlenging av avtalen i 2 nye år, 1 år om gongen.

Les meir

Ny rammeavtale på skolemøblar

Møre og Romsdal fylkeskommune har inngått ny rammeavtale på skolemøblar.

Avtalen er gjeldande frå den 27.04.2011 til den 27.04.2013 med opsjon på forlenging av avtalen i 2 nye år, 1 år om gongen.

I forbindelse med implementering av avtalen vil det i løpet av april/mai bli utdelt en informasjonsperm til alle avdelingar/verksemder med informasjon om bl.a:

  • Informasjon om avtalen og kjernesortiment
  • Kjernesortiment
  • Produktinformasjon kjernesortiment
  • Leveringstider

Dette vil skje i forbindelse med at leverandøren besøker dei enkelte videregående skolene.

Meir informasjon om rammeavtalen, bestillingsrutinar, etc. er lagt ut på intranett under innkjøp.

Les meir

Informasjonen hos HRG Online må oppdateres ved mottak av nytt kredittkort

HRG

I forbindelse med mottak av nytt kredittkort pga. endret utløpsdato, er det viktig at bruker oppdaterer sin brukerprofil på HRG online. Dersom ny utløpsdato ikke er lagt inn vil bestillinger gjort i HRG online ikke bli belastet kredittkortet, men bli sendt som faktura til fylkeskommunen.

Les meir

Kurs- & konferansehotell - Ny prisoversikt for 2011

Kursbilde

Avtalen med hotell i fylket om kjøp av kurs- og konferansetenester er forlenga frå 1. januar 2011 tom 31. desember 2011.

Dei fleste leverandørane har justert prisane sine for 2011, og ny gjeldande prisoversikt er lagt ut under Rammeavtalar/ Hotelltenester: Kurs- og konferansar i Møre og Romsdal.

Les meir