Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rammeavtale på reisebyråtenester

BergHansen

I samband med bestilling av tenestereiser skal alle tilsette i Møre og Romsdal fylkeskommune bruke inngått rammeavtale på reisebyråtenester med Berg-Hansen.

Meir informasjon om avtalen finn du her.

Les meir

Ny rammeavtale på Drivstoff (pumpeleveranse)

Drivstoffleverandører

Fylkeskommunene Nord (FKN) har inngått parallelle rammeavtaler for pumpeleveranse av drivstoff med tre ulike leverandørar.

Fylkeskommunalt innkjøpssamarbeid består av Finnmark, Troms, Nordland, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal.

Les meir

Ny rammeavtale på fyringsolje og drivstoff (BULK), oljeprodukter og service fyringsanlegg

Statoil

Fylkeskommunene Nord (FKN) har inngått rammeavtale på fyringsolje og drivstoff (BULK), oljeprodukter og service fyringsanlegg med Statoil Norge AS.

Fylkeskommunalt innkjøpssamarbeid består av Finnmark, Troms, Nordland, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal.

Les meir

Viktig informasjon vedr. alarmtjenester

Juridisk avdeling, ved Innkjøpsseksjonen, gjør oppmerksom på at alle fremtidige investeringer/anskaffelser av alarmtjenester SKAL skje etter konkurranse.

Selgere av slike tjenester skal henvises til Innkjøpsseksjonen.

Ingen avtale skal inngås direkte med selger.

Les meir

Ny rammeavtale på Tekniske & medisinske gasser

Fylkeskommunene Nord (FKN) har inngått rammeavtaler med Yara Praxair AS på tekniske og medisinske gasser. Kundeforholdet til AGA AS skal dermed avvikles og alle virksomheter må etablere kundeforhold til Yara Praxair.

Avtalen omfatter kjøp av medisinsk og tekniske gasser, næringsmiddelgass, leie av gassflasker og tanker.

Les meir

Ny rammeavtale: Arbeidstøy

Møre og Romsdal fylkeskommune har inngått rammeavtale med TESS Møre AS om levering av arbeidstøy til ansatte i videregående skoler, distriktstannklinikker og sentraladministrasjonen.

Avtalen gjelder fra 1. august 2013 og i to år, med opsjon på forlengelse i ytterligere to år.

Les meir

Avtaleoppfølging: Rapportering av avvik

I forbindelse med oppfølging av våre rammeavtaler og løpende kontrakter, er det viktig at brukerne ute ved de enkelte avdelinger og virksomheter rapporter avvik til Innkjøpsseksjonen.

Tilbakemeldingene på avvik er avgjørende for at Innkjøpsseksjonen kan drive aktiv avtaleoppfølging og kontroll av våre leverandører.

Les meir

Ny rammeavtale på Kontor- og datarekvisita, inkl. trykte konvolutter

Staples Norway AS

Møre og Romsdal fylkeskommune har inngått rammeavtale med Staples Norway ASkontor- og datarekvisita, inkl. trykte konvolutter. Kundeforholdet til Wittusen & Jensen AS skal dermed avsluttes, og alle virksomheter vil få egne kundenummer hos Staples.

Avtaleperioden er 01.11.2013 – 31.10.2015 med opsjon på forlenging i 1+1 år.

Innkjøpsseksjonen og Staples vil invitere virksomhetene til informasjonsmøte i henholdsvis Ålesund og Molde.

Les meir

Sikkerhetskurs til de videregående skolene

Møre og Romsdal fylkeskommune har med verknad frå den 03.10.2013 inngått rammeavtale med Resq AS og Ask Safety AS om kjøp av sikkerhetskurs for elevar/studentar som tar utdanning som maritimt- og sokkelpersonell.

Avtaleperioden er 03.10.2013 – 03.10.2015.

Les meir