Møre og Romsdal fylkeskommune > Intranett > Støtteseksjonar > Innkjøp > Innkjøpsnytt > Informasjon til deg som skal ha leiebil

Arnt Ove Hol Arnt Ove Hol
Innkjøpssjef

Informasjon til deg som skal ha leiebil

Møre og Romsdal fylkeskommune sin leverandør av leiebiltjenester er Hertz. Info om avtalen finner dere her.

Hertz har for tiden en stor pågang fra ansatte i fylkeskommunen om leie av biler, og på tross av at leverandøren har anskaffet flere leiebil, har noen av våre ansatte ved bestilling av leiebil opplevd ikke å ha fått bilen til ønsket tidspunkt for leie. Ved bestilling av leiebil oppfordres det derfor å gjøre dette så tidlig som mulig  - helst 3-4 dager før bilen skal være levert.

For å få en effektiv prosess ved leie av leiebil ber vi alle våre ansatte som benytter seg av leiebil, regelmessig om å registrere seg som bruker (Gold medlem) hos Hertz.

Dette gir følgende forenkling ved levering:

• Forhåndsdefinerte preferanser på biler
  • Leiekontrakt ferdig utfylt på forhånd ved henting
  • Kredittkort
  • Som skal benyttes er forhåndsdefinert

Dersom det likevel erfares ikke å få leiebil til avtalt/ønsket tidspunkt bes dette meldt inn til Innkjøp som vil ta dette opp med leverandør.