Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Onsdag 26. juni

Thon Hotel, Kristiansund

Campuskonferansen 2019 i Kristiansund

Skisse Campus Kristiansund
.

Campus Kristiansund nærmar seg med stormskritt. Reguleringsarbeidet er i gang, teikningane for byggetrinn 1 vert laga i år, og i løpet av 2020 skal spaden i jorda. 

Samtidig jobbar høgskolar, fagskole, forskingsmiljø og næringsaktørar med å utvikle det som skal bli innhaldet i Campus Kristiansund. Nye utdanningar starter opp hausten 2019 og fleire er under planlegging. Forskingsprosjekt er i gang, og byutviklinga rundt Campus Kristiansund begynner å ta form. 

Campuskonferansen 2019 gir deg oppdatert informasjon om Nordmøres viktigaste utviklingsprosjekt. Sett av tida 10.00 til 15.30 den 26. juni. Vi møtast på Thon Hotel på Innlandet!

Etter Campuskonferansen er du velkomen til å vere med på Post Campus – ei uformell minglearena som tar dei gode samtalane frå Campuskonferansen vidare, og byggjer campusnettverket fram mot innflytting. Og kanskje har vi ei overrasking i ermet i år.

Konferansen er gratis.

Program for Campuskonferansen 2019 (pdf)

Stadfesting:
Du vil automatisk motta ei stadfesting direkte på din epost når påmeldinga er gjort. Om du ikkje mottek slik stadfesting, er du ikkje blitt registrert som deltakar. Sjekk om du har fylt ut alle felt riktig.

  

Påmelding Campuskonferansen 26. juni
  1. Når du sender inn dette skjemaet vil vi behandle opplysningane så lenge vi har behov for det / til arrangementet er avslutta og nødvendig etterarbeid.

Kontaktpersonar

Roland Mauseth Roland Mauseth
Prosjektleiar
91 72 14 01 /
Mob. 917 21 401
Send e-post

Dokument

CKSU-konf 2019-oppdatert program
PDF-dokument - 809,75 kB