Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Torsdag 30. mars 10:00 - Torsdag 30. mars 12:00

Innovasjon Norge, Skansekaia 4B, Ålesund

Gründerseminar: fra ide til marked, Ålesund

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om idéen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle idéen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.

Presentasjonsrunde

I begynnelsen av kurset vil vi ha en kort presentasjonsrunde der alle forteller litt om hvem de er, og hvorfor de er her. Dette er selvsagt frivillig, men vi oppfordrer alle til å dele ideen sin med mindre du jobber med noe som du tror kan patenteres. Det er ofte en større risiko å ikke fortelle folk om hva du driver med, enn å tie stille og risikere at ingen vet om dere.

Smart oppstart

Hvordan kan du jobbe smart med forretningsideen din slik at du er sikrere på at markedet vil ha det du tenker tilby? Dette vil være temaet i første del av kurset. Du kan lese mer om dette her Lean Start-Up metoden og her om hvordan du kan lage en forretningsmodell.

Etablerertilskudd

Hvordan søker du om finansiering fra Innovasjon Norge for å teste ut og videreutvikle ideen din? Vi går gjennom krav, regler og gode råd. Du kan lese mer om dette her: om etablerertilskudd.

Nettverk og kompetanse

Hør om andre tilbud fra Innovasjon Norge og lokale samarbeidspartnere.

Påmeldingsfrist 28. mars 2017

Kontaktperson: Alfred Øverland

Påmelding her.

Seminaret er gratis