Møre og Romsdal fylkeskommune > Morotur > Turar > Gapahuken i lysløypa i Osmarka

Om turen

Gradering

Kommune

Gjemnes

Type tur

Skitur

Gradering

X Grønn

Gradering for rullestolbrukarar

Ikkje tilgjengeleg

Lengde tur/retur (km)

4,6

Lengde en vei (km)

2,3

Skriv ut Kjørebeskrivelse
Lysløypa

Gapahuken i lysløypa i Osmarka

Kvifor gå denne turen?

Fin tur til Stikk UT! Ski posten som er ved gapahuken.

Kvar i terrenget går turen?

Ta til venstre fra skistadion og følg lysløypa. Hold til venstre alle steder løypa deler seg. Etter ca 2,3 km kommer du til gapahuken som ligger like ved løypa på venstre side. Du følger samme trase tilbake, men du kan forlenge turen med nesten to kilometer ved å gå til enden av lysløypa før du returnerer.

Lysløypa slukkes kl 22.00. Vi benytter http://www:loyper.net til å vise hvor og når vi kjører opp løypene.

Tilgjengeleg med rullestol

Nei

Kvar startar turen?

Osmarka skistadion på Heggem. Skilt ved hovedveg som viser veg til skistadion.

Kvar kan du parkere?

Osmarka skistadion på Heggem. Gratis parkering, bortsett fra noen få dager hvor det arrangeres skirenn.

Rute på kart

Forklaring på fargekoder til løypene

• Mindre enn tre timer siden
  • tre til seks timer siden
  • i dag, mer enn seks timer siden
  • i går
  • to dager siden
  • 3-15 dager siden
  • 15-30 dager siden
  • Mer enn 30 dager siden

Kart løypeinfo

Underlag Lengde i km
Preparerte løyper 4,6
Lengde tur/retur (km) 4,6
Lengde en vei (km) 2,3

Mobildekning

Rasfare

Værforholdene og snøstabiliteten kan endre seg raskt, husk alltid å vurdere snøskredfare før du velger tur og rute. For oppdatert snøskredvarsel i Romsdalsområdet og informasjon om hvordan du selv kan redusere din egen risiko, gå til www.varsom.no. Snøskredvarselet vil aldri være en fasit på hvor det er trygt, men vil gi deg mer informasjon om forholdene slik at du selv kan gjøre fornuftige valg.

Nei

1320I