Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ressursar og infrastruktur tema for Jazzgass 2011

Ressursar og infrastruktur blir tema under JazzGass 2011, som blir arrangert 19. juli. Olje- og energiminister Ola Borten Moe er invitert, og direktør Auke Lont i Statnett, direktør Bente Nyland i Oljedirektoratet og Thor Otto Lohne frå Gassco har alt meldt frå at dei blir mellom innleiarane.

Les meir

“Reiselivs SPOR” med aktivitet- og opplevingar

Møre og Romsdal som aktivitets- og opplevingsfylke vert tema i neste nummer av fylkesmagasinet SPOR. I samband med dette ønskjer vi å kartlegge flest muleg av dei ulike aktivitetar og opplevingar som vert tilbydd av små og store aktørar i Møre og Romsdal.

Les meir

Unge talent til landsmønstringa UKM

Unge Møre og Romsdal-talent innen musikk, dans, teater, film, foto og maleri er valt ut til å representere fylket under UKM landsmønstringa i Trondheim i juni.

Les meir

Atech AB Norges beste studentbedrift

Atech SB fra Sunnmøre har utviklet en ny metode for rensing av lensevann på maritime konstruksjoner. Nå er de kåret til Norges beste Studentbedrift og skal ut i verden med idéen.

Les meir

Kråkesølv til dei vidaregåande skulane

Kultursekken i Møre og Romsdal har denne våren gleda av å kunne presentere spelemannsprisvinner KRÅKESØLV for elevar i vidaregåande skule i Møre og Romsdal.

Les meir

Klart for fylkesmønstring

Til helgen braker det løs med fylkesmønstringa av ungdommens kulturmønstring (UKM) i Elnesvågen.

Les meir

Nils-Gunnar Solli tilsett som administrasjonssjef

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal har tilsett Nils-Gunnar Solli som administrasjonssjef i fylkeskommunen. Han har vore konstituert i stillinga sidan november 2009.

Les meir

Vil styrkje rådgivinga til skuleungdom

Rådgivarar og andre med rettleiingsansvar for elevar kjem 30. mars saman til konferanse i Kristiansund for å føre vidare kompetansehevinga i rådgivningstenesta for skoleungdom. 

Les meir

100.000 til katastrofearbeidet i Japan

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal gir 100.000 kroner til Redd Barna sitt katastrofearbeid i Japan. - Det er ein ekstraordinær situasjon som kallar på ekstraordinær støtte, seier fylkesordførar Olav Bratland.

Les meir

Fylkesutvalet i møte

Fylkesutvalet er no samla til møte på Fylkeshuset i Molde. Sakene er m.a. knytt til prosjektet MøreAlliansen, ferjefri E-39, investeringsprogram fylkesvegar, naudhamner samt rekneskap og årsmelding for Møre og Romsdal fylkeskommune. 

Les meir