Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Vil styrkje rådgivinga til skuleungdom

Rådgivarar og andre med rettleiingsansvar for elevar kjem 30. mars saman til konferanse i Kristiansund for å føre vidare kompetansehevinga i rådgivningstenesta for skoleungdom. 

Les meir

100.000 til katastrofearbeidet i Japan

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal gir 100.000 kroner til Redd Barna sitt katastrofearbeid i Japan. - Det er ein ekstraordinær situasjon som kallar på ekstraordinær støtte, seier fylkesordførar Olav Bratland.

Les meir

Fylkesutvalet i møte

Fylkesutvalet er no samla til møte på Fylkeshuset i Molde. Sakene er m.a. knytt til prosjektet MøreAlliansen, ferjefri E-39, investeringsprogram fylkesvegar, naudhamner samt rekneskap og årsmelding for Møre og Romsdal fylkeskommune. 

Les meir

- Har fått samla kreftene

- Vi har fått samla kreftene i arbeidet med å sikre ein ferjefri E-39, seier ein optimistisk fylkesordførar Olav Bratland, etter den viktige oppstartskonferansen i Stavanger i dag.

Les meir

Ungdomsbedrifter til NM

Circum UB frå Ålesund vgs vart kåra som Beste Ungdomsbedrift då fylkesmessa for ungdomsbedrifter vart arrangert i Molde 24. mars. Nær 70 ungdomsbedrifter deltok under messa. Fire av desse skal til NM.

Les meir

Møre og Romsdal aktivt med under nasjonal oppstartskonferanse for ferjefri E-39

I dag blir den nasjonale oppstartskonferansen for ferjefri E-39 halden i Stavanger. Møre og Romsdal fylkeskommune deltek med mellom andre fylkesordførar Olav Bratland og representantar frå samferdselsavdelinga.  

Les meir

Fylkesutvalet drøftar ferjefri E-39 og investeringsprogram fylkesvegar

Fylkesutvalet kjem saman til møte måndag 28. mars. Sakene er m.a. knytt til prosjektet MøreAlliansen, ferjefri E-39, investeringsprogram fylkesvegar, naudhamner samt rekneskap og årsmelding for Møre og Romsdal fylkeskommune. 

Les meir

Ungdomskoordinatorar og ungdomsråd drøfta samarbeid og leiing

Ungdomskoordinatorane samt leiarane i dei kommunale ungdomsråda i Møre og Romsdal var tysdag samla for å drøfte samarbeid og leiing.

Les meir

Studietur til Montreux 27. – 30.-september 2011

Møre og Romsdal Reiseliv inviterer medlemmer, reiselivsnæringen, samarbeidspartnere og arrangører av festivaler til studietur til Montreux i Sveits.

Les meir

Juvet Landskapshotell tildelt Reiselivsprisen 2011

Juvet Landskapshotell er tildelt Reiselivsprisen 2011. Prisen ble delt ut på kveldsarrangementet under Reiselivskonferansen i Naas Kalkgruver på Eide i går kveld.

Les meir