Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Møte i Vestlandsrådet

Vestlandet sine muligheiter i Europeisk samanhang, og Vestlandet sitt tilhøve til to av dei sentrale politiske arenaene i Europa. Dette er nokre av sakene Vestlandsrådet skal ta opp på møtet i Førde 10. og 11. juni.

Les meir

40 millionar til idrettsanlegg

Under møtet i kulturutvalet i Møre og Romsdal onsdag 9, juni skal det fordelast nærare 40 millionar spelemidlar til idretts- og friluftlivsanlegg i kommunane i fylket.

Les meir

JazzGass 2010 med fleire toppnamn!

Næringsminister Trond Giske og direktør David Loughman i AS Norske Shell er mellom innleiarane til årets JazzGass konferanse på Bjørnsonhuset i Molde, tysdag 20.juli.

Les meir

Simon Bjørkevoll bronsevinnar under i NM-finalen for elektrikarar

Simon Bjørkevoll vart bronsevinnar under i NM finalen for elektrikarar. som i år gjekk av stabelen på Norges varemesse på Lillestrøm i perioden 31.mai -3.juni.

Les meir

Møter samferdselsministeren om ekspressbuss

Vestlandsrådet ønskjer ny ekspressbussrute frå Trondheim til Stavanger. Måndag 7. juni diskuterer dei saka med samferdselsministeren.

Les meir

Møte i nærings- og miljøutvalet 8. juni

Det er møte i nærings- og miljøutvalet tysdag 8. juni. Møtet blir halde på Chateauet i Molde og tek til kl. 10.15

Les meir

Vannprisen til Kolbjørn Megård

Vannprisen for 2009 er tildelt Kolbjørn Megård, Molde. Megård får prisen for sitt engasjement innen vann- og miljøforvaltningen i Møre og Romsdal gjennom 35 år.

Les meir

Møte i fylkesutvalet

Fylkesutvalet er samla til møte i Molde 31. mai og 1. juni. Sjå sakslista med vedtak her.

Les meir

Markerer verdens røykfrie dag i Møre og Romsdal

God Helse-satsinga i Møre og Romsdal markerer i dag verdens røykfrie dag med lokale arrangement i kommunane og med markeringar ved dei vidaregåande skulane. 

Les meir

Ungdomspanelet i møte med statsråd Lysbakken

Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken inviterte éin ungdomsrepresentant frå kvart fylke til dialogforum i Regjeringskvartalet i Oslo, tysdag den 25. mai. Frå Møre og Romsdal deltok nestleiar i Ungdomspanelet Vetle Wang Soleim.

Les meir