Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

OECD til Vestlandet

22. og 23 april skal fagfolk, ekspertar og politikarar på Vestlandet møte utsende frå OECD i samband med at det skal gjennomførast ein analyse av Vestlandet og Kyst-Noreg sitt tilhøve til Island, Færøyane og Grønland.

Les meir

Utviklingsbygda - pris til det mest aktive bygdesamfunnet i Møre og Romsdal

Fylkestinget vil i juni dele ut ein pris til  det mest aktive og kreative bygdesamfunnet i fylket. - Vi vil heidre det frivillige arbeidet som vert lagt ned for å skape næringsutvikling, busetnad og trivsel på bygdene våre, seier landbruksdirektør Anne Berit Løset, og ber om forslag til kandidatar til Utviklingsbygda 2010. 

Les meir

Erfaringskonferanse Move to MoRe

Møre og Romsdal fylkeskommune inviterer til erfaringskonferansen "Med entusiasme skapar vi attraktivitet" onsdag 05. og torsdag 06. mai i Geiranger.

Les meir

Vestlandsrådet glad for at Giske følgjer lovnad om å hjelpe veftsnæringa

Olav Bratland, leiar i Vestlandsrådet og fylkesordførar i Møre og Romsdal, seier han er glad for at næringsminister Giske varslar at han i løpet av våren vil love tiltak for å hjelpe verftsnæringa.

Les meir

Norsk Fjellfestival tildelt Reiselivsprisen 2010

Stiftinga Norsk Fjellfestival i Rauma er tildelt Reiselivsprisen 2010. Prisen vart delt ut på Reiselivskonferansen i Kristiansund i gårkveld.

Les meir

Seminar for aktivitetsbedrifter

Reiselivsprogrammet inviterer alle aktivitetsleverandører i fylket til miniseminar i Kristiansund.

Les meir

Kven er best på likestilling?

Møre og Romsdal fylke er på jakt etter kandidatar til likestillingsprisen 2009.

Les meir