Møre og Romsdal fylkeskommune > Nyheiter > Både Trollstigen og Geiranger-Langvatn opnar for trafikk etter vintaren i morgon

Men følg med på vær og trafikkmeldingar, vegane kan bli stengt på kort varsel om dei ikkje kan køyrast på sommardekk.

No er Trollstigen snart klar for sommarsesongen! (foto: Møre og Romsdal fylkeskommune)

Turistvegane opnar 16. mai:

• Fv. 63 Trollstigen opnar klokka 0800 etter å ha vært stengt for vinteren siden 7. desember 2018.
  • Fv. 63 Geiranger-Langvatn opnar klokka 0900 etter å ha vært stengt for vinteren siden 20. desember 2018.

Det er fortsatt tidlig i sesongen og fortsatt ganske mykje snø i fjellet. Vegane kan bli stengt på kort varsel om dei ikkje kan køyrast på sommardekk eller at vi får aukande skredfare. Dei som planlegg å køyre desse vegane bør sjekke trafikkmeldingane.

Her kan du følge med på trafikkmeldingar.