Møre og Romsdal fylkeskommune > Nyheiter > Ungdomspanelet har gitt 13 ungdomsaktivitetar støtte på totalt 125 000 kroner

Ungdomspanelet har gitt 13 ungdomsaktivitetar støtte på totalt 125 000 kroner

Ballettshow, innovasjonscamp, utstyr til ungdomsklubb, escape room, sveiseverkstad og gjennomføring av skredkurs er nokre av tiltaka som har fått tildelt midlar av ungdomspanelet.

- Talet på søknader og den store breidda i aktivitetar og tiltak det blir søkt støtte til, viser at det er eit stort engasjement for å skape fleire og betre aktivitetar for ungdom i fylket vårt. Vi i ungdomspanelet er derfor glade for at vi får vere med å realisere nokre av dei via ungdomsmidlane, seier leiar av ungdomspanelet Urtė Karanauskaitė.

Av 37 søknadar fekk 13 utdelt midlar. Kvart år delar ungdomspanelet ut 250 000 kroner til ekstraordinære ungdomsaktivitetar rundt om i fylket. Fristane for å søke er 1. april og 1. desember.

Tilskotet blir gitt til prosjekt som stimulerer ungdomsengasjement i fylket og skal gå til alternative ungdomsaktivitetar som elles ikkje får støtte frå det ordinære budsjettet til fylkeskommunen.

- Neste frist for å søke om ungdomsmidlane er 1. desember. Du finn meir informasjon og søknadsskjema på mrfylke.no/ungdomsmidlane, avsluttar Karanauskaitė.

Mottakarar: Har søkt om støtte til: Beløp:
Ørsta og Volda ballettskule Vårshowet 2019 5000
Grotta ungdomsklubb, Nesset "Jo flere jo bedre" / Innovasjonscamp 15300