Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Nyheiter

Møre og Romsdal fylkeskommune er ein politisk styrt organisasjon, med direkte val til fylkestinget kvart 4. år. Inneverande valperiode starta i oktober 2011. Fylkesordførar Jon Aasen (Ap) leiar møta i fylkestinget og fylkesutvalet, og er fylkets øvste politiske leiar.


Utdanningsutvalet har møte 22. mars

Skoletilbod 2018- 2019, nasjonal ordning om fylkesvise mobbeombod og fornying av kunnskapsløftet, er nokre av sakene som utvalet skal behandle. 

Les meir

Fylkesprisen Årets Bedrift går til Volda Maskin

Fylkesprisen Årets Bedrift går til Volda Maskin. Bedrifta har 25 års erfaring i alt frå små oppdrag til omfattande samferdselsprosjekt.

Les meir

I neste veke er det møte i tre av hovudutvala

Tysdag er det møte i regional- og næringsutvalet. Onsdag er det møte  både i samferdselsutvalet og i kultur- og folkehelseutvalet. 

Les meir

Ole August Iversen er valt som ny nestleiar for ungdomspanelet

I helga valde ungdomspanelet Ole August Iversen frå Aukra kommune til ny nestleiar.

Les meir

Møte i fylkesutvalet 26. februar

Møte i fylkesutvalet har no starta opp. Statleg sikring av friluftsområde 2018 (tilråding), regional delplan for klima og energi og dei tre handlingsprogramma knytt til Fylkesplanen er nokre av sakene som fylkesutvalet skal behandle. 

Les meir

Fylkesutvalet har møte 26. februar

Statleg sikring av friluftsområde 2018 (tilråding), regional delplan for klima og energi og dei tre handlingsprogramma knytt til Fylkesplanen er nokre av sakene som fylkesutvalet skal behandle. 

Les meir

Stort engasjement på del to av Elevrådskonferansen

Denne veka deltok over halvparten av dei vidaregåande skolane på eit arbeidsseminar om ung medverknad i elevrådet. 

Les meir

Denne veka er det møte i dei fire hovudutvala

Tysdag er det møte i regional- og næringsutvalet. Onsdag er det både møte i samferdselsutvalet og i kultur- og folkehelseutvalet. Torsdag er det møte i utdanningsutvalet. 

Les meir

Med yrkesfag i søkelyset

Torsdag og fredag denne veka var to representantar frå ungdomspanelet, elev- og lærlingombodet og UNG-koordinator på fag- og yrkesopplæringskonferansen i Trondheim for å vere med på å sparke i gang yrkesfaga sitt år 2018.

Les meir

Møte i fylkesutvalet 29. januar

Årets første møte i fylkesutvalet har starta opp. Innspel til KS sin Strategikonferanse 2018, Sønad om støtte til sekretariat for Nordsjøkommisjonen og Aksjekapitalutviding i Norsk Tindesenter AS er mellom sakene utvalet skal behandle.

Les meir

Kontaktpersonar

Jon Aasen Jon Aasen
Fylkesordførar
71 28 04 47 /
Mob. 900 80 387
Send e-post
Gunn Berit Gjerde Gunn Berit Gjerde
Fylkesvaraordførar
71 28 04 51 /
Mob. 415 44 001
Send e-post
Ottar Brage Guttelvik Ottar Brage Guttelvik
Fylkesrådmann
71 28 01 63 /
Mob. 901 08 512
Send e-post