Møre og Romsdal fylkeskommune > Tenesteområde > Plan og analyse > Nyheiter > Felles løft for å gjere Kristiansund til ein studentby

Roland Mauseth Roland Mauseth
Prosjektleiar

Felles løft for å gjere Kristiansund til ein studentby

15. april er søknadsfrist for samordna opptak til høgare utdanning. Stortinget har løyvd studieplassar øyremerka Kristiansund, høgskole og fagskole har utvikla nye tilbod, og no kjem det an på kor mange som søkjer tilboda i byen.

Fylkeskommunen vil opprette eige kontor i Kristiansund

- No er det vår felles oppgåve å bidra til at byen fylles med studentar som kan gi regionen viktig kompetanse, skriv prosjektleiar Roland Mauseth i denne kronikken.

Les kronikken her:

.

For meir informasjon om studietilboda i Kristiansund hausten 2018 sjå Samordna Opptak  eller ei av de følgjande nettsidene:

Høgskolesenteret i Kristiansund (utdanningar frå Høgskulen i Molde og Høgskulen på Vestlandet)

Fagskolen i Kristiansund