Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Lær å starte bedrift i Noreg!

Er du innvandrar og har lyst å skape dine eigen arbeidsplass? Meld deg på kurspakka Starte bedrift i Norge i Ålesund som startar 9. januar. 

Les meir

Ørsta får nær ein million til å utvikle Svendsengarden som sentral møteplass

Utvikling av Svendsengarden som byrom kan bidra til meir folkeliv i Ørsta sentrum.

Les meir

Fylkeskommunen støttar sjøkartlegging på Nordre Sunnmøre

Giske kommune får 2 615 000 kroner i støtte frå fylkeskommunen for å utarbeide terrengkart for sjøområda på Nordre Sunnmøre. Prosjektet vil bidra til auka kunnskap om blant anna naturressursane i sjø.

Les meir

Har du meiningar om cruisetrafikken på Vestlandet?

Handlingsplanen for cruisestrategien for vestlandsfylka er no ute på høyring, og du kan seie meininga di fram til 2. januar 2018.

Les meir

Kampen om sjøareala-konferansen trekte fullt hus

Viss vi skal leve av havet i framtida, må vi ha meir kunnskap, og den må vere tilgjengeleg. Det kom tydeleg fram under den nasjonale konferansen Kampen om sjøareala, som gjekk av stabelen i Molde tysdag og onsdag denne veka.

Les meir

Plasto i Åndalsnes kåra til Floppen som blei toppen

Den tredje Innovasjonsfestivalen i rekka fekk ein pangstart med Den store fellesåpningen og kåringa ‘Floppen som ble toppen’ i går. 

Les meir

Klart for Innovasjonsfestival!

Den 14., 15. og 16. november går  Innovasjonsfestivalen av stabelen i Åndalsnes, for tredje året på rad. Har du kjøpt festivalpass?

Les meir

Vil kåre floppen som blei toppen!

Kjenner du til en oppfinnelse eller produkt som har floppa? Og deretter hatt suksess? Kom med forslag til kåringen ‘Floppen som ble toppen’. En verdig vinner vil bli kåret på Innovasjonsfestivalen 14. -16. november.

Les meir

Startskot for EU-prosjekt

Møre og Romsdal fylkeskommune representerer Noreg i eit EU-prosjekt som skal finne miljøvennlege transportløysingar i distrikta. Oppstartsmøtet gjekk føre seg i Aberdeen. 

Les meir

Stor pågang frå gründerar

Fleire kommunar i Møre og Romsdal melder om auka pågang frå folk som ønskjer å starte eigen bedrift. Fylkeskommunen fyller på med midlar der trykket er størst. 

Les meir