Utlysing "Frå gråpapir til galleri" (2. gongs utlysing)

Møre og Romsdal fylkeskommune ønskjer å gje unge kunstnarar høve til å ta i bruk ledige forretningslokale i sentrum av byane Kristiansund, Molde og Ålesund til galleri.

Foreslå din kandidat til Fylkesprisen Årets Bedrift

Kven meiner du fortener Fylkesprisen Årets Bedrift 2014? Send inn ditt forslag innan måndag 2. februar 2015.

Jaktkvote på kystsel 2015

Kvota for jakt på kystsel for 2015 er fastsett, og Møre og Romsdal er tildelt ei kvote på 25 steinkobbe. Det er forbode å drive jakt på steinkobbe ved Orskjæra utanfor Averøy.

Kven bør få Årets Reiselivspris?

Møre og Romsdal Reiseliv ønskjer forslag på kandidatar til Årets Reiselivspris. Formålet med prisen er å synleggjere reiselivsnæringa og kva den betyr for Møre og Romsdal. Frist for å sende inn forslag er 17. februar 2015.

Reiselivskonferanse med Wow-faktor

Møre og Romsdal Reiseliv er i full sving med å planlegge årets Reiselivskonferanse. Konferansen blir på Quality Hotel Alexandra i Molde 9. og 10. april.

Fleire innvandrarar med høg utdanning må inn i styreromma

Innvandrar med høg utdanning er ein viktig ressurs for næringslivet i Møre og Romsdal. Programmet Global Future er ein døropnar, og har så langt vore ein suksess.

Fylkesprisen Årets Bedrift til Ulmatec Pyro

Vinnar av Fylkesprisen Årets Bedrift 2014 er Ulmatec Pyro AS i Haram. Gode resultat over tid, nye produkt og sterkt engasjement for lokalsamfunnet er høve som juryen har lagt vekt på i si grunngjeving.

Opnar tre nye sentrumsgalleri for unge kunstnarar

I løpet av våren blir det opna tre nye galleri for unge kunstnarar, eitt i kvar av dei tre byane Kristiansund, Molde og Ålesund. Dei første utstillingane vil vere klar før sommaren.

15 mill. til kommunale næringsfond 2015

Møre og Romsdal fylkeskommune har fordelt 15 mill. kroner til kommunale næringsfond for 2015. Kommunale næringsfond er viktig for utvikling av dei mindre, lokale bedriftene, og det gjev kommunane eit verkty for å drive næringsutvikling.

Reiseliv: Kva er ein god opplevelse?

Børge Ousland går over Nordpolen.  Linda Eide inviterer til julekonsert i den vesle taxibua på Voss. Kva er gode opplevingar? og for kven? Dette var den raude tråden i Reiselivskonferansen 2015.