Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Tirsdag 10. oktober 13:00 - Tirsdag 10. oktober 15:00

Ålesund, NMK-bygget, Borgundvegen 340, 6009 Ålesund

Beskytt ideen din

En stor andel av verdiene i en bedrift er immaterielle. Det å ha et bevisst forhold til hvordan du forvalter de immaterielle verdiene kan sikre bedriftens konkurransefortrinn og øke bedriftens verdi.

(IPR - Immaterielle rettigheter/ Intellectual property rights)

Turid Buvik, Seniorrådgiver IPR i Innovasjon Norge gir deg tips og råd om ulike måter å beskytte de immaterielle verdiene på. Noen krever ikke registrering (åndsverk og bedriftshemmeligheter o.a), mens andre verdier må bedriften selv gjøre noe aktivt for å beskytte (patent, varemerke, design, domener o.a).

Lurer du på hvordan du kan beskytte dine immaterielle verdier? Trenger du hjelp til å se hvordan bedriftens immaterielle verdier kan utnyttes for å øke inntjeningen? Eller trenger du hjelp til hvordan bedriften kan beskytte og utnytte idéer og løsninger som skapes gjennom en innovasjonsprosess?

Innovasjon Norge kan sparre med deg, og gi objektive råd om disse problemstillingene.  Det vil være anledning til å få booket møte med IPR rådgiver Turid Buvik dagen etter (onsdag 11.10.) hos Innovasjon Norges kontor på Skansekaia 4b i Ålesund. Ta kontakt med Innovasjon Norge her for ønske om møte 11.10. Send i forkant av møtet beskrivelse av ideen eller produkt/tjeneste som skal undersøkes. Les mer om tjenesten.

Hvem kan vi hjelpe?

Vi prioriterer gründere samt små og mellomstore bedrifter som utvikler innovative produkter og tjenester, og/eller har lite eller ingen erfaring med beskyttelse av immaterielle verdier fra før. Tilbudet vårt er et supplement til spesialiserte IPR-tjenester som tilbys av kommersielle aktører.

Kontakt: Alfred Øverland

Påmeldingsfrist: 9. oktober 2017

Påmelding her.

Kontaktpersonar

May Britt Roald May Britt Roald
Rådgivar
71 28 03 47 /
Mob. 466 96 382
Send e-post