Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Velkomen til fagdagar om lokalmat

MRmat inviterer til inspirasjon og kurs i lokalmat i Kristiansund i februar.

Les meir

Distriktssenteret deler gode grep frå hoppid.no

Distriktssenteret brukar hoppid.no og Møre og Romsdal som døme på korleis fylkeskommunar og kommunar kan hjelpe gründerar med innvandrarbakgrunn å starte bedrift.

Les meir

Lær å starte bedrift i Noreg!

Er du innvandrar og har lyst å skape dine eigen arbeidsplass? Meld deg på kurspakka Starte bedrift i Norge i Ålesund som startar 9. januar. 

Les meir

Plasto i Åndalsnes kåra til Floppen som blei toppen

Den tredje Innovasjonsfestivalen i rekka fekk ein pangstart med Den store fellesåpningen og kåringa ‘Floppen som ble toppen’ i går. 

Les meir

Klart for Innovasjonsfestival!

Den 14., 15. og 16. november går  Innovasjonsfestivalen av stabelen i Åndalsnes, for tredje året på rad. Har du kjøpt festivalpass?

Les meir

Vil kåre floppen som blei toppen!

Kjenner du til en oppfinnelse eller produkt som har floppa? Og deretter hatt suksess? Kom med forslag til kåringen ‘Floppen som ble toppen’. En verdig vinner vil bli kåret på Innovasjonsfestivalen 14. -16. november.

Les meir

Stor pågang frå gründerar

Fleire kommunar i Møre og Romsdal melder om auka pågang frå folk som ønskjer å starte eigen bedrift. Fylkeskommunen fyller på med midlar der trykket er størst. 

Les meir

Bli med på Innovasjonsfestivalen!

Er du opptatt av innovasjon og nyskaping? Sett av 14., 15. og 16. november! Då går  Innovasjonsfestivalen av stabelen i Åndalsnes, for tredje år på rad. Denne gongen endå større og betre enn sist! 

Les meir

Fire kreative gründerar får startstipend

Kunstnar Siri Skjerve frå Surnadal, Line Heggem Braute og Gunnar Gjerde (Tind & Tyri Arkitekter AS) frå Molde, gipsmakar og modellør Peder Alme frå Ålesund og Hallstein D. Mala (Ranglefant Film AS) frå Volda får 100 000 kroner kvar i startstipend for å utvikle kreativ verksemd. 

Les meir

Lær å starte bedrift i Noreg!

Er du innvandrar og har lyst å skape dine eigen arbeidsplass? hoppid.no lanserer no ei kurspakke med alt som trengst for å for å starte bedrift i Norge.

Les meir