Møre og Romsdal fylkeskommune > Tenesteområde > Regional- og næringsutvikling > hoppid.no > Nyheiter > Lær entreprenørskap av de beste i verden - i Ålesund!

May Britt Roald May Britt Roald
Rådgivar

Lær entreprenørskap av de beste i verden - i Ålesund!

For første gang arrangeres Massachusetts Institute of Technology (MIT) Entrepreneurship Summer School i Norge. Over 60 av Norges mest sultne entreprenører og gründere samles i Ålesund i starten av august for en uke med intens kursing i forretningsutvikling og entreprenørskap. Meld deg på nå!

Lyst til å lære entreprenørskap av de beste i verden?

Deltagerne vil på disse dagene få en inngående forståelse i hva det er å være en entreprenør. Hvilke risiko tar man, og hva innebærer det på godt og vondt å være selvstendig næringsdrivende.

Hovedforeleser Bill Aulet fra MIT er i verdensklasse. Han er en svært ettertraktet foreleser med bred erfaring selv i å være entreprenør. Han har startet opp flere selskaper, tjent mye penger, men også tapt store penger. Han er altså ikke en akademiker som foreleser teori. Han er en ekte entreprenør som foreleser teori blandet med en stor praktisk erfaring. Benytt denne unike muligheten til å øke din kompetanse i entreprenørskap.

Les meir om innhaldet her.

MIT Entrepreneurship Summer School

Ålesund 6-10. august

Passer for: Bedriftsledere, entreprenører, gründere

Deltakeravgift: Kun 5000 kr for hele uken.

Sommerskolen er en del av MIT REAP-programmet. Ålesundsregionen er tildelt 20 plasser, så vær rask. Mer informasjon og påmelding www.ntnu.edu/ihb/eass