Samarbeider i kampen mot mobbing

I dag og i morgon er rektorar og ressurspersonar frå tre vidaregåande skolar, saman med representantar frå kommunane samla for lære meir om å avdekke og førebygge mobbing.

Nye læreplanar i fag

Arbeidet med fornyinga av Kunnskapsløftet er i gang. Ny overordna del vart fastsett 1. september 2017. Alle faga i grunnskolen og dei gjennomgåande faga i vidaregåande opplæring skal fornyast.

Undervisningsevaluering 2017/2018 – Informasjon til elevar og føresette

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering i skoleåret 2017/2018. Slike evalueringar av undervisninga har også blitt gjennomført tidlegare, seinast i 2015/2016.

Les meir

Er du født i 1994 eller seinare? Du kan likevel ha rett til vidaregåande opplæring

-Fleire ungdomar som tidlegare hadde mista retten til vidaregåande opplæring, den såkalla ungdomsretten, kan likevel ha rett til vidaregåande opplæring, seier fylkesutdanningssjef Erik Brekken.

Fylkeskommunen deltek på Yrkesfaga sitt år 2018

Kunnskapsdepartementet har bevilga fem millionar til Yrkesfaga sitt år 2018.

Les meir

No kan du søke vidaregåande opplæring

Det er no opna for å søke om vidaregåande opplæring på vigo.no

Tilbodshefte til vidaregåande opplæring 2018/2019 er no tilgjengeleg

I heftet finn du alle undervisningstilboda til dei vidaregåande skolane våre.

Prosjekt juletrefot ved Kristiansund vgs

Alle klassane på Vg1 TP har i veke 48 og 49 arbeidd  med eit tverrfagleg prosjekt; FYR-prosjekt.

Heder til serviceinnstilt medarbeidar

Torill Stavik Angvik fekk velfortjente gode ord på Marint Kompetansesenter sitt julebord.

God utvikling i dei vidaregåande skolane i Møre og Romsdal

Gjennomføringa per år er aukande, og totalfråværet blant elevar er sterkt redusert.