Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Møre og Romsdal fylkeskommune > Tenesteområde > Utdanning > Nyheter > Simon Bjørkevoll bronsevinnar under i NM-finalen for elektrikarar

Simon Bjørkevoll bronsevinnar under i NM-finalen for elektrikarar

Simon Bjørkevoll vart bronsevinnar under i NM finalen for elektrikarar. som i år gjekk av stabelen på Norges varemesse på Lillestrøm i perioden 31.mai -3.juni.

Frå premieutdelinga: hoveddommar Ronny Hanssen til høgre, Simon Bjørkevoll i midten og ein av fagdommarane, Kjetil Thorsen, til vestre på bildet.

Simon Bjørkevoll, som er 19 år og til dagleg arbeider som lærling ved Vik Elektro AS i Tomrefjord. fekk ein super bronseplass i knivskarp konkurranse med fem andre finalistar.

Hoveddommar Ronny Hanssen seier at det aldri har vore så høgt nivå og så tett løp mellom deltakarane. Spesielt i år var at deltakarane var svært godt forberedt og raskare enn før.

Moment som dei vart prøvd på var installering av ulike typar elektriske installasjonar, programmering av ulike styringar, feilsøking samt spørsmål om teori rundt faget. Alt vart gjort under tidspress og deltakarane vart overvaka av 3 dommarar.

Kontaktpersonar:

NM finalist, Simon Bjørkevoll, telefon: 404 67 746
Dagleg leiar Vik Elektro AS, Willy Kåre Vik, telefon: 918 88 100
Opplæringskontoret for Elektrofag v/ Oddmund Dalhus 
Tlf. direkte: 70 17 82 92 - Mobil: 915 11 796