Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Forseinkingar for FRAM Ekspress rute 901 Kristiansund-Sunndalsøra-Oppdal

På grunn av fare for at skjæringa over vegen på rv. 70 ved Fale bru kan skli ut og rase er det sett inn manuell dirigering fram til måndag 18. desember om morgonen. 

Les meir

Treng du hjelp til å utvikle ein innovasjonsidé?

Vi inviterer alle kommunar i Møre og Romsdal til arbeidsverkstad der målet er å vidareutvikle kommunane sine eigne idear. Verkstadane blir arrangert i Ålesund, Molde og Kristiansund i perioden 22. - 26. januar 2018. 

Les meir

Nye takstar for buss, hurtigbåt og ferje frå 1. januar 2018

Samferdselsutvalet i Møre og Romsdal fylkeskommune har vedteke ei generell takstauke for buss og hurtigbåt på tre prosent. 

Les meir

Fleire prosjektmidlar til Campus Kristiansund

I økonomiplana for 2018-2021 løyver Fylkestinget i Møre og Romsdal to million kroner i året til Prosjekt Campus Kristiansund for 2018 og 2019 – ei auke på ein million. I tillegg støttar Høgskolesenteret fleire konkrete tiltak på til saman 1,4 million kroner.

Les meir

Sopranen Beate Mordal song då Nobels fredspris vart delt ut i Oslo rådhus

Ei stor oppleving for Beate Mordal, som også er Møremusikar. Ho hadde med seg Håvard Gimse på flygel. Millionar av menneske verda rundt kunne følgje sendinga.

Les meir

Margaret Rensvik fekk fylkeskulturprisen 2017

Etter mange år med ein stor innsats for kunst- og musikklivet i regionen, fekk Margaret Rensvik frå Kristiansund årest Fylkeskulturpris.

Les meir

Plastfritt Giske mottok miljøprisen for 2017

Den frivillige organisasjonen Plastfritt Giske fekk tysdag tildelt Miljøprisen 2017.

Les meir

Ungdomsmidlane for hausten 2017 er fordelt

Ungdomspanelet har under møtet sitt i desember, delt ut 125 000 kroner til ulike tiltak som gagnar ungdom i Møre og Romsdal.

Les meir

Møte i fylkesutvalet 12. desember

Møte i fylkesutvalet har no starta opp, og Tannhelsetjenesta sitt kompetansesenter for Midt-Norge, er saka utvalet skal behandle. 

Les meir

Fylkesting 11. – 13. desember

Årets siste tingsamling har no starta opp. Økonomiplan 2018-2021 med budsjett 2018, kjøp av aksjar i Spjelkavik Arena AS, kjøp av aksjar i The North West AS  er mellom sakene utvalet skal behandle. 

Les meir