MRmat 2020 - Bærekraftig og lokal foredling

12/03 2020 08:30 - 12:00
Åndalsnes (Grand Hotel og Rauma vgs)
Skriv ut

Velkommen til årets fagdager for lokal mat og drikke! 

Torsdag 12. mars på Åndalsnes i Rauma kommune (Grand Hotel Bellevue og Rauma vgs.)

Den økte interessen for lokal mat og drikke og autentiske matopplevelser gir konkurransefortrinn for spisesteder og matprodusenter som tilbyr mat med historie. Miljøutfordringene verden står overfor styrker oppmerksomheten på hvordan vi bruker natur- og kulturverdiene i opplevelsesproduksjonen. Det er derfor en voksende trend å tilby bærekraftige råvarer og lokale spesialiteter. Hvis mulighetene fullt ut skal la seg realisere, kreves tverrfaglig kompetanseheving langs verdikjeden fra jord og fjord til bord. 

Arrangør: Fylkesmannen i Møre og Romsdal, Mære landbruksskole, Møre og Romsdal fylkeskommune, Innovasjon Norge og Hanen.

Klikk her for informasjon og påmelding

Kontaktperson: Rita Natvig, Matnavet på Mære
ritna@trondelagfylke.no - tlf. 99 41 09 87