Bli med på Opplevingsfestivalen i Geiranger

Vi inviterer til Opplevingsfestival i Møre og Romsdal 2023 i Geiranger, på ærverdige Hotel Union, 1. og 2. mars. Vi forventar stor deltaking – og stor ståhei!

Festivalen er den største møteplassen i fylket for alle som er tilknytt opplevingsnæringane og alle som føler at dei kan assosiere seg med omgrepet opplevingar. Vi kan love knallgod atmosfære, dyktige, inspirerande og motiverande innleiarar, nokre utfordringar og god underhaldning av høg nasjonal standard både på dagtid og kveld.

Den raude tråden på årets festival er «Gjer oss stolt». Temaa er «Festivalar som verdiskaparar» og «Opplevingsdesign». Vi har tru på at dette er tema som motiverer, inspirerer og triggar nysgjerrigheita til dei fleste.

Smakebitar frå programmet:

• Årets konferansier er Tor Øyvind Skeiseid. Han braut opp frå bylivet i Stavanger og ein trygg jobb i NRK, for å skape seg eit levebrød på barndomsøya Finnøy i Rogaland. Han er ein meister i å engasjere og å inkludere, samtidig som han har lang erfaring med å arrangere festivalar.
  • Jan Fasting er profesjonell fjellførar, kjentmann, sikkerheitsansvarleg og konsept-utviklar for TV-serien «71º Nord», TVNorges største suksess gjennom tidene. Han har planlagt alle reiseruter for alle dei sju sesongane i serien på TVNorge og er ein ekspert på opplevingane. Jan vil leie oss gjennom ein «heilskapleg opplevingsforståing».
  • Ann-Kristin Hansen er partnar og dagleg leiar i Halogens datterselskap, Kvesst. Hun held foredrag om kundebegeistring og digitale brukaropplevingar. Ann-Kristin trivst best der kommunikasjon møter teknologi og design.
  • Årets festival startar med ei knallopning – ute. DID Adventure gir oss i ulike utfordringar og øvingar - som alle kan meistre. Men hugs – ta med klede som passar til årstida og vermeldinga.

Latter og læring

Som festivaldeltakar deltar du aktivt undervegs. Her går oppgåver, latter og læring hand i hand. Dette er ein festival der deltakarane sjølve (med litt hjelp) skal sørge for eige utbytte av mingling og nettverksarbeid samt kompetansepåfyll frå utvalde, dyktige innleiarar.

Vi ønsker deg hjarteleg velkomen til årets festival!

Påmelding her innan 21. februar 2023

Arrangør er prosjektet «Opplev hele Møre og Romsdal – hele året», et prosjekt i regi av Møre og Romsdal fylkeskommune.

I forlenging av Opplevelsesfestivalen vil det bli arrangert eit miniseminar der vi orienterer om kriteria for utlysing av midlar til hovudprosjekt under satsinga «Opplev hele Møre og Romsdal». Påmelding til seminaret på samme side som påmelding til Opplevelsesfestivalen. Legg merke til at du også kan booke tid for å få innspel/diskutere prosjektide til nettverket ditt.

Snarvegar

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.