Forslag til endring av TT-ordninga ute på høyring

Tilbodet med tilrettelagt transport (TT-ordninga) fører i dag til at mange av brukarane får lite økonomisk støtte til reiser. Forslaget til endringar i ordninga og nye retningslinjer, som no er sendt på høyring, fører til at dei som blir med vidare i ordninga får meir å rutte med, samtidig som at det fører til at vesentleg færre kan nytte tilbodet.

Forslaget til nye retningslinjer er no sendt ut på høyring til kommunane i Møre og Romsdal, samt taxi- forbund og aktuelle organisasjonar og foreiningar. Høyringsfristen er 31. januar 2023. Etter høyringsrunden skal saka opp i fleire råd og utval frå februar før det ender med sluttbehandling i Fylkestinget i juni 2023.

Du kan lese heile høyringa og laste ned alle dokumenta via lenka under.

Snarvegar

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.