OSS - One Stop Shop - internasjonalt samarbeid om betre gründerhjelp

Bilde av ein logo for OSS Interregg Europa.

Møre og Romsdal fylkeskommune er prosjektleiar for prosjektet One Stop Shop (OSS), som skal gjere det lettare å starte bedrift i Europa.

Prosjektet har fått innvilga 1 477 612 euro frå Interreg Europe-programmet. Prosjektet starta opp våren 2018 og vil vare fram til 2023. Dei andre partnar-organisasjonane kjem frå England, Bulgaria, Spania, Slovenia, Polen og Belgia. Prosjektet skal forbetre førstelinjetenesta for gründerar, ved å skape ei meir heilskapleg teneste.

Partnerskapet skal utvikle ei verktøykasse av gode metodar for førstelinjetenesta. Tema det skal jobbast med er; førstelinjesystem for etablarar, digital kapasitet og løysingar , mentorteneste for etablerar, samarbeid mellom dei ulike nivåa i offentleg og privat sektor for å skape ei meir heilskapleg førstelinjeteneste, tilgang på kapital (crowdfunding) for etablerar og samlokalisering som verkemiddel.

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.