Nyttårskonferansen 2022

Påmeldinga er no stengt.

Møre og Romsdal 2025 arrangerer Nyttårskonferansen for fjerde gong på Scandic Hotel Seilet, 11.-12.januar 2022.

11.januar - lunch frå kl 11

• Berekraftfylket Møre og Romsdal - status og planer framover
    Vi skal høyre frå arbeidet i nokre kommunar, om korleis Husbanken arbeider med sosial berekraft i fylket, og om utviklinga av kompetansehevingsprogram.
    Så skal vi diskutere nokre av hovedutfordringane frå berekraftkartlegginga i Møre og Romsdal og møte nokre kompetansesentra i fylket.
  • Vi får møte den nye Mørebenken på Stortinget
  • Vest-Norges Brusselkontor kjem for å diskutere moglegheitene for offentleg sektor i EU
  • Frivilligheit Norge kjem for å diskutere planane for Frivilligheita sitt år i 2022, og frivillige organisasjonar som samfunnsaktørar.
  • Utdeling av Klimasnuprisen

12.januar - avsluttar med lunch frå kl 12